Teave
Playlists
Registreeri
1

Past het patroon aan

Liitu
OverviewMärgid

Past het patroon aan

Liitu

Teave

Patroonaanpassing is het veranderen van kledingpatronen om aan jouw behoeften te voldoen. Tips voor succesvolle aanpassingen zijn een goede basis, werken met een proefversie en geduld hebben. Ervaar je problemen, vraag dan hulp van ervaren naaisters of online gemeenschappen. Je kan ook je eigen patroon maken of digitale software gebruiken. Patroonaanpassingen bieden creatieve mogelijkheden voor unieke kleding en accessoires die bij jou passen.

Get activity badge

Materialenverzamelaar Get this badge

Het Leer Praktijk Centrum Rotterdam vindt het belangrijk dat je goed en slim spullen inkoopt. Daarom krijg je een speciale badge als je hierin goed bent. Dit betekent dat je goed weet welke spullen je nodig hebt, hoe je ze moet kopen en hoe je ze kunt opbergen. Ook controleer je goed of alles van goede kwaliteit is.Ülesanded
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Jouw Prestatiegerichte Doelen:
Om deze badge te verdienen, wordt van je verwacht dat je aan de volgende vaardigheden en gedrag voldoet:

  • Kies de goede spullen: Laat zien dat je goed bent in het kiezen van de juiste spullen voor een ontwerp of project. Denk aan hoe het werkt, hoe het eruit ziet en of het lang meegaat. Zorg ervoor dat de spullen goed passen bij wat de klant wil.
  • Doe veel onderzoek: Ga op zoek naar nieuwe en slimme spullen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de mode- en interieurwereld. Verzamel voorbeelden en stukjes materiaal om meer te leren over verschillende spullen.
  • Koop slim in: Laat zien dat je snapt hoe je spullen moet kopen en goed kunt onderhandelen. Koop spullen voor de beste prijs en kwaliteit. Werk samen met mensen die spullen verkopen en zorg dat de spullen op tijd aankomen.
  • Orden je spullen: Zorg ervoor dat je spullen netjes opruimt. Weet altijd waar je welk spul kunt vinden en houd goed bij wat je hebt. Zorg ervoor dat je spullen goed bewaard blijven en niet kapot gaan of kwijtraken.

Door deze badge te behalen, heb je laten zien dat je op een goeie manier materialen verzamelt
Je kunt de badge meer waarde geven door na behalen van de badge bewijs toe te voegen.
Karjäär ja valmidus tööks
Lisatud esitusloendisse (1)
Share:

Organiseerijad

Marlijn Academie

Used in playlists

Basismedewerker mode
Marlijn Academie
Badgecraft käitab veebi taristut Õppimise linnade ja regioonide jaoks. Euroopa konsortsium arendab seda platvormi kaasrahastusega Euroopa Liidu programmist Erasmus+.
Platvorm
Vaheta keelt:
KoduKaartActivitiesPlaylists