Sobre
Playlist
Regístrate
1

Verzamelt materialen

Participar
Panorama generalInsignias

Verzamelt materialen

Participar

Contenido

Het sparen van spullen is een veelvoorkomende hobby waarbij mensen dingen zoals postzegels, munten, auto's en kunstwerken verzamelen. Dit is leuk om te doen, je leert er ook van en het kan zelfs geld opleveren. Wat je verzamelt, kun je aan anderen laten zien. Je kunt op verschillende manieren spullen verzamelen, bijvoorbeeld door naar veilingen te gaan, naar rommelmarkten te gaan of via internet. Het is belangrijk om goed voor je verzameling te zorgen. Het verzamelen van spullen geeft plezier en geeft je een goed gevoel, maakt niet uit hoe lang je al aan het verzamelen bent.

Consigue la insignia de actividad

Opdrachtvoorbereider Consigue esta insignia

Een opdrachtvoorbereider doet belangrijk werk binnen een bedrijf. Zij zorgen ervoor dat alle opdrachten goed worden voorbereid en opgevolgd. Dit betekent dat ze alle benodigde informatie verzamelen en de planning maken. Ook houden ze de communicatie in de gaten, zodat iedereen op de hoogte is van wat er moet gebeuren.

Dankzij het werk van een opdrachtvoorbereider worden projecten succesvol afgerond en zijn klanten blij. Ze zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat er geen misverstanden ontstaan. Voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven, kan het soms lastig zijn om de informatie te begrijpen. Daarom helpen opdrachtvoorbereiders ook bij het uitleggen van de opdrachten, zodat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt.

Een opdrachtvoorbereider is een belangrijke schakel in het bedrijf en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Ze zorgen ervoor dat iedereen op de juiste manier met elkaar communiceert en dat alles op tijd klaar is. Zo zorgen zij ervoor dat de klanten tevreden zijn en dat het bedrijf goed kan functioneren.


Tareas
Tarea no.1
Evidencia verificada por: Un organizador de actividades
Jouw Prestatiegerichte Doelen:
Om deze badge te verdienen, wordt van je verwacht dat je aan de volgende vaardigheden en gedrag voldoet:

  • Opdrachtvoorbereiding
  • Planning maken
  • Communicatie beheren
  • Informatie verzamelen
  • Opdrachten uitleggen
  • Zorgen voor duidelijkheid
  • Projecten succesvol afronden
  • Geen misverstanden laten ontstaan
  • Helpen bij begrip van informatie
  • Belangrijke schakel in het bedrijf

Je kunt de badge meer waarde geven door na behalen van de badge bewijs toe te voegen.
Carrera y preparación para el trabajo
Añadido a la lista de reproducción (1)
Compartir:

Organizadores

Marlijn Academie

Utilizado en las listas de reproducción

Basismedewerker mode
Marlijn Academie
Badgecraft alberga esta plataforma y la desarrolla junto con organizaciones líderes educativas. El consorcio Europeo desarrolla esta plataforma con la cofinanciación del programa Erasmus+ de la Unión Europea.
Plataforma
Cambiar a otro idioma:
InicioMapaActividadesPlaylist