About
Playlists
Sign up
1

Uitreiking MBO-praktijkverklaringen 09-07-2022

Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur, Netherlands
Join
OverviewBadges

Uitreiking MBO-praktijkverklaringen 09-07-2022

Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur, Netherlands
Join

Content

Op 9 juli 2022 was jij aanwezig bij de mbo praktijkverklaring en mbo-diploma uitreiking voor kandidaten die geslaagd zijn voor hun opleiding en voor degenen die een praktijkverklaring hebben verdiend via Marlijn Academie.

Kandidaten hebben beroepsvaardigheden opgedaan in het bedrijfsleven en hebben hard gewerkt en worden vandaag in het zonnetje gezet.

Niet alleen onze leerlingen maar ook de deelnemers van andere bedrijven die de praktijkopleiders+ cursus hebben gevolgd hebben een praktijkverklaring verdiend. Ook zij worden beloond voor het werk wat zij doen.

In het Turfschip te Ettenleur hebben we er een mooi feestje van gemaakt! Voor vragen over de praktijkopleider+ cursus kunt u contact opnemen met Marlijn Academie via administratie@marlijnacademie.nl

Get activity badge

Uitreiking MBO-praktijkverklaringen 09-07-2022 Get this badge

Deelnemer Uitreiking MBO-Praktijkverklaring 

Je ontvangt deze badge omdat je aanwezig bent geweest op de uitreiking van de mbo-praktijkverklaringen, Project praktijkleren loont!

Dit geweldige event is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking van alle betrokken bedrijven die de kandidaten hebben begeleid, alle Praktijkopleiders+ en natuurlijk alle fantastische kandidaten die met praktijkleren voor zichzelf een betere plek op de arbeidsmarkt mogelijk maken. 

Speciale dank voor de inzet van de organisatie komt toe aan de Marlijn Academie, Turfschip Etten-leur, Badgecraft en Skills-Connect.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
De houder van deze badge is aanwezig geweest op de uitreiking van de MBO-praktijkverklaringen bij Het Turfship op 9 Juli 2022.

Location

Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur, Netherlands

Skills

ESCO
#demonstrate willingness to learn
Career and job readiness
Added to playlist (0)
Share:

Organisers

Marlijn Academie
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
HomeMapActivitiesPlaylists