About
Playlists
Sign up

B1-K1-W1 Bereidt (assisterende) werkzaamheden voor

De Langeweg 22, 4771 RB Langeweg, Netherlands
Join
OverviewBadges

B1-K1-W1 Bereidt (assisterende) werkzaamheden voor

De Langeweg 22, 4771 RB Langeweg, Netherlands
Join

Content

Code: B1-K1-W1
Label: Bereidt (assisterende) werkzaamheden voor
Gedrag: De assistent entree luistert actief naar zijn leidinggevende of ervaren collega en stelt uit eigen beweging vragen als iets niet duidelijk is. Hij let goed op en leert snel als handelingen worden voorgedaan. Hij deelt zijn werk op in stappen en brengt er een logische volgorde in aan op basis van de instructie die hij heeft gekregen. Hij stemt zijn gekozen werkvolgorde af met zijn leidinggevende of ervaren collega.
Omschrijving: De assistent entree krijgt van zijn leidinggevende of ervaren collega informatie over het uit te voeren werk, over de werkvolgorde, de te volgen procedures, de beschikbare tijdsduur, het te bereiken resultaat en de kwaliteit ervan. De assistent entree gaat na of hij alles begrepen heeft en wat hij voor het werk nodig heeft. Als iets nog niet duidelijk is, leest hij aanvullende informatie en/of vraagt hij door en/of schakelt hij hulp in van zijn leidinggevende of ervaren collega. Zo nodig vraagt hij hen voor te doen hoe hij het werk het beste aan kan pakken. In voorkomende gevallen kiest hij een volgorde voor de uitvoering van zijn werk en laat hij deze checken door een collega of leidinggevende.
Resultaat: De assistent entree heeft de opdracht goed begrepen. Hij is op de hoogte van de werkprocedures, kwaliteitsnormen en verwachte productiviteit (eindtijd). Hij heeft een plan hoe het werk aan te pakken.
Sbbnr: 1345763
Competenties:
1 : Samenwerken en overleggen (E)
2 : Leren (P)
3 : Plannen en organiseren (Q)

Get activity badge

Draft

B1-K1-W1 Bereidt (assisterende) werkzaamheden voor



Location

De Langeweg 22, 4771 RB Langeweg, Netherlands
Career and job readiness
Added to playlist (1)
Share:

Organisers

Marlijn Academie

Used in playlists

25251 Assistent dienstverlening en zorg
Marlijn Academie
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
HomeMapActivitiesPlaylists