About
Playlists
Sign up
K1226 Begeleider Praktijkleren / Praktijkopleider+ opleiding

Praktijkopleider+ Beoordelen

De houder van deze badge heeft deelgenomen aan het onderdeel Beoordelen van de praktijkopleider+ training. 

Aan bod is gekomen:** **De kunst van objectief beoordelen a.h.v. de mbo-meetlatten (de werkprocessen beschreven in het kwalificatiedossier. Het schriftelijk leren formuleren van een zelfstandig objectief samenvattend oordeel, in termen van de 6K’s, zodanig dat deze voldoet aan de onderwijs-eisen. De rol van de praktijkopleider plus, en praktijkbegeleider (collega of baas op het werk) tijdens de examinering in het mbo. Oefenen met examineren en het verwoorden van een onderwijskundig oordeel. De examenklas; de praktijkroute naar een praktijkverklaring, mbo-bouwsteen en/of het mbo-diploma. Extra hulp en regelingen van UWV en gemeentes voor werkgevers om bijzondere (jong) volwassenen te laten participeren.

Deze badge is uitgegeven door Marlijn Academie, na beoordeling van de opdrachten. Marlijn Academie is een erkende MBO-instelling volgens de derde leerweg.

Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Deze badge wordt uitgereikt door Marlijn Academie na aanwezigheid bij de opleiding en inlevering van de benodigde opdrachten.

Activity

K1226 Begeleider Praktijkleren / Praktijkopleider+ opleiding
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
HomeMapActivitiesPlaylists