About
Playlists
Sign up
K1226 Begeleider Praktijkleren / Praktijkopleider+ opleiding

K1226 Begeleider Praktijkleren /Praktijkopleider+ Organiseren

De houder van deze badge heeft deelgenomen aan het deel Organiseren van de praktijkopleider+ training.
Aan bod is gekomen: Opleiden en organiseren van onderwijs. De kracht van de mbo taal, de beroepstaal van werkend Nederland. Wat zijn kernverantwoordelijkheden, deeltaken en competenties van (een deel van) een beroep?Voorwaarden en eisen aan de leerling, het leerbedrijf de praktijkopleider. Instrumenten van SBB, het praktijkloket, de werkverkenner, beroepen in beeld, stagemarkt Uitleg over vier onderwijsvormen, BOL, BBL, OVO en mbo- praktijkverklaringen. Verschil in eisen aan een Entree, niveau 2, niveau 3 en niveau 4 diploma (uitgedrukt in de 6K’s). Hoe vertaal je een werkproces naar concrete werkzaamheden in een bedrijf. De PDCA Hoe organiseer je de intake, het uitstippelen van de mbo-mogelijkheden en de route ernaar toe.
Deze badge is uitgegeven door Marlijn Academie, na beoordeling van de opdrachten. Marlijn Academie is een erkende MBO-instelling volgens de derde leerweg.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Voeg eventueel bewijsmateriaal, huiswerkopdracht of een reflectie toe aan deze badge.

Activity

K1226 Begeleider Praktijkleren / Praktijkopleider+ opleiding
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
HomeMapActivitiesPlaylists